Als je vragen of opmerkingen hebt kun je deze via onderstaande contactinformatie versturen.

Binnen twee weken ontvang je een antwoord van het onderwijsbureau. Vragen met een langere verwerkingstermijn worden binnen twee weken beantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer je een antwoord kunt verwachten.

Lees s.v.p. eerst onderstaande lijst met veel voorkomende problemen door, voordat je contact met ons opneemt.


Frequently Asked Questions

Toegang leeromgeving

Deze leeromgeving is alleen toegankelijk voor AIOS en direct betrokkenen van het landelijk psychiatrie onderwijs (opleider, tutor, expert, docent, supervisor en secretariaat).


Geen account?
Klik op de startpagina (home) onderin het inlogvenster in het grijze vak op 'Geen account? Registreer hier'. 


Wachtwoord vergeten?
Klik op de startpagina (home) onder het inlogscherm op ‘Ben je je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?’ 

Wachtwoord aanpassen

Klik rechtsboven bij jouw profielfoto op het dropdown menu.
Kies 'voorkeuren' en 'wijzig  wachtwoord'.


Profielfoto plaatsen

Klik rechtsboven bij jouw profielfoto op het dropdown menu.
Kies 'profiel' > 'wijzig profiel' en ga naar 'gebruikersafbeelding'. Hier kun je een foto uploaden.


Roosters en praktische zaken
Voor vragen over roosters, locaties en andere zaken die betrekking hebben op jouw eigen consortium kun je contact opnemen met de beheerder van jouw eigen consortium (via: mijn startpagina > tabblad consortia).

Openen van documenten en filmmateriaal

Hiervoor moet jouw computer voldoen aan de minimale systeemeisen zoals vermeld in tabblad 'Helpdesk' >  'software eisen'. Voldoet jouw computer aan de systeemeisen, maar heb je nog steeds problemen met de werking van de leeromgeving, dan kun je via onderstaande informatie contact opnemen.

Werken met de Mac

Om met de mac gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten moet deze (net als de pc) aan de minimale systeemeisen voldoen (tabblad 'Helpdesk' > 'software eisen').

Webbrowser

Ondervind je problemen met de layout of het invullen van een wiki, probeer de leeromgeving te openen in een andere browser. Bijvoorbeeld Google Chrome of Firefox. Voor de vereiste versies kijkt je bij: tabblad helpdesk > software eisen.

Contact tutor

Vanuit mijn startpagina zie je de cursussen die je op dit moment volgt, dit zijn de actieve cursussen. Hierbij zie je ook de naam van je tutor vermeld (zie onderstaande afbeelding als voorbeeld). Je kunt direct op de naam klikken om vervolgens een bericht te sturen.


Bericht sturen naar collega in groep
Als je naar 1 collega binnen jouw groep in een cursus een bericht wilt sturen, ga dan eerst naar jouw cursus toe. Klik in het blok navigatie (rechts) op 'deelnemers'.
Hier zie je de lijst van alle deelnemers uit jouw groep. Klik op de naam van de collega (blauwe kleur) om het profiel te zien. In het profiel klik je op de knop 'bericht' (zie onderstaande afbeelding) om een bericht binnen de leeromgeving te sturen.
Via het dropdown menu bij jouw profielfoto kun je jouw eigen berichten lezen.
________________________________________________________________________________________________

Pagina printen uit cursus
Het onderwijsbureau streeft er naar zoveel mogelijk digitaal te werken. Wil je toch een pagina uit jouw cursus printen, dan kun je het beste eerst de blokken verbergen met de oranje pijl (zodat de inhoud over de breedte van het scherm wordt verspreid) en selecteer de optie afdrukken (bv. door op rechter muisknop te klikken, dit kan verschillen per browser).  

Emailadres deelnemer groep/tutor
Wil je een emailadres vinden van een deelnemer uit jouw groep. Ga in de betreffende cursus naar het blok navigatie, klik op 'deelnemers'. In de verkregen lijst klik je rechtsboven bij gebruikerslijst in het dropdown menu op 'gebruikersdetails'. Zie onderstaande afbeelding.  


Toegang reeds gevolgde modules?

Heb je modules gevolgd en afgerond op de oude leeromgeving en je wilt weer toegang hebben tot de content van deze modules, dan kun je een verzoek indienen bij jouw beheerder.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stond jouw vraag er niet tussen? Dan kun je contact opnemen via onderstaande gegevens.
E: psychiatrieonderwijs@nvvp.net
T: 030-2823065